Una dona de 60 anys mor en els bous al carrer d’Énguera

Una vaca l’ha cornejada a la plaça del Convent quan passava d'un cadafal a un altre a causa d'una "distracció"

Els bous al carrer any rere any en el punt de mira
Imatge d'arxiu dels bous al carrer / À Punt Mèdia
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
29 de setembre 2024 - 19:00 Actualitzat: 29 de setembre 2024 - 20:28

Una dona de seixanta anys ha mort este diumenge de vesprada en els bous al carrer d'Énguera (Canal de Navarrés). Una vaca l'ha cornejada quan passava d'un cadafal a un altre a la plaça de la Comunitat Valenciana al voltant de les 17:30 hores. La Guàrdia Civil ha assegurat que la víctima ha creuat la zona a causa d'una "distracció".

La víctima ha quedat inconscient després de ser envestida per l'animal i posteriorment ha sigut traslladada a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Segons ha confirmat a À Punt la Policia Local, la dona ha mort al centre hospitalari.

L'Ajuntament ha suspés tota la programació festiva i taurina de diumenge i dilluns pel "tràgic succés". El castell de focs artificials de Sant Miquel, però, es dispararà esta nit en memòria de la veïna morta.

Per part seua, la Conselleria de Justícia i Interior ha ajornat l'acte de constitució de la comissió de treball per a l'elaboració del nou decret de bous al carrer, previst per a este dilluns.

La decisió s'ha pres com a "mostra de respecte" i "en consideració" per la defunció de la dona. A més, han traslladat les condolences a la família i éssers estimats de la víctima i a tot Énguera.

També et pot interessar

stats