Tres persones mortes en l'explosió que ha assolat un edifici a Santander

Deu veïns de l'immoble sinistrat i dels edificis confrontants han hagut de ser traslladats a l'Hospital de Valdecilla, a la mateixa ciutat

Els bombers treballen per apagar les flames de l'edifici afonat a Santander
Els bombers treballen per a apagar les flames de l'edifici que s'ha derrocat a Santander / EFE
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
26 d'octubre 2024 - 09:34 Actualitzat: 26 d'octubre 2024 - 12:19

Tres persones han mort en l'explosió de gas que ha fet que s'assolara esta matinada un edifici al carrer de La Albericia, a Santander (Cantàbria). Passades les 10:30 hores, l'alcaldessa de la ciutat, Gema Igual, ha confirmat la mort de les tres persones que es trobaven en l'immoble en el moment de l'explosió.

Segons informen fonts del govern càntabre i de l'Ajuntament de Santander, el sinistre s'ha produït al voltant de les quatre de la matinada en el número 24 del carrer de La Albericia, i ha portat a desallotjar tots els edificis pròxims a l'afectat per l'explosió.

Deu veïns de l'immoble sinistrat i dels edificis confrontants han hagut de ser traslladats a l'Hospital de Valdecilla, a la mateixa ciutat, per diversos motius, i set continuen ingressats en estos moments. Entre els ferits hi ha una xiqueta de huit anys amb un traumatisme cranioencefàlic, i una altra persona que ha sigut derivada la unitat de grans cremats de l'Hospital de Cruces (Biscaia).

S'ha tallat el subministrament de gas de tota la zona i s'ha mobilitzat dues UVI i una ambulància, a més de Bombers de Santander, el 112 Cantàbria. També al carrer prop de l'immoble s'ha instal·lat un hospital de campanya.

Al lloc del succés s'han desplaçat la presidenta de Cantàbria, María José Sáenz de Buruaga, l'alcaldessa de Santander, Gema Igual, la delegada del govern espanyol, Eugenia Gómez de Diego, i la consellera responsable dels serveis d'Emergències, Isabel Urrutia.

També et pot interessar

stats