Una fallida en una catenària talla la circulació de deu trens de llarga distància a l'estació Chamartín

També s'han vist afectats sis trens de llarga distància i dos més de mitjana distància, amb demores de cinquanta minuts

Els passatgers atrapats a l'estació de Chamartín de Madrid / À Punt NTC

Una incidència a la infraestructura de l'estació de Madrid Chamartín-Clara Campoamor ha bloquejat durant diverses hores este dimecres la circulació d'alguns trens, només dos dies després que una avaria en un tren perjudicara centenars de viatgers a la mateixa estació madrilenya.

Segons han indicat el servei d'informació de Renfe a través de les xarxes socials, s'han vist afectats sis trens de llarga distància, altres deu d'alta velocitat i dos més de mitjana distància, amb demores de cinquanta minuts.

En les xarxes socials, la indignació era màxima, en un dia marcat en roig al calendari pel pont amb motiu de la festivitat de Sant Jaume Apòstol, el 25 de juliol, que se celebra en diverses autonomies: Galícia, la Comunitat de Madrid, Navarra, Cantàbria i el País Basc.

Des d'Adif, han informat que la falta de tensió l'ha originat que "un tren sense passatgers que circulava per a estacionar-se la via ha enganxat el seu pantògraf en la catenària". A les 19:00 hores han informat que començava a normalitzar-se la circulació.

També et pot interessar

stats