Un home de 71 anys ferit per inhalació de fum en un incendi d’una nau a l’horta de València

Nou dotacions dels bombers de l’Ajuntament treballen en l’extinció del foc, que ha provocat una gran columna de fum negre

Incendi en una nau ubicada en una zona d'horta entre València i Alboraia / Policia Local d'Alboraia

Un home de 71 anys ha resultat ferit per inhalació de fum en un incendi que s’ha declarat este diumenge a primera hora del matí en una nau del camí de l'Assagador de Vera, entre els termes municipals d’Alboraia i València. Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, esta persona ha sigut traslladada d’urgència a l’Hospital Clínic de València. 

La Policia Local d'Alboraia ha informat a través del seu compte d'X que la nau contenia diversos tancs d'oli reciclat.

En l’extinció del foc —que ha generat una gran columna de fum visible a diversos quilòmetres de distància— treballen nou dotacions dels bombers de l’Ajuntament, en col·laboració amb agents de les policies d’Alboraia i València. 

Des del Centre de Coordinació d'Emergències recomanen al veïnat dels habitatges pròxims que tanquen les finestres en prevenció a causa de la columna de fum de l'incendi. En declaracions a À Punt Notícies, el sotsoficial de Bombers de l’Ajuntament de València, Miguel Cervera, ha remarcat que no s’ha pres cap mesura addicional, com el confinament de les vivendes: “No hi ha cap perill per a confinar o evacuar la població”. Tot i això, la Policia Local informa el veïnat perquè no cresca l’alarma social per la gran fumeguera. 

També et pot interessar

stats