Una persona morta i tres intoxicades amb monòxid de carboni en un habitatge del barri dels Orriols

La intoxicació es podria haver produït per la mala combustió d’un escalfador de gas manipulat

Edifici on han ocorregut els fets, al barri dels Orriols
Edifici on han ocorregut els fets, al barri dels Orriols / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
13 de gener 2024 - 13:13 Actualitzat: 13 de gener 2024 - 13:36

Un home de 45 anys ha mort i tres persones més han resultat intoxicades amb monòxid de carboni en el seu habitatge del carrer del Pare Viñas, al barri dels Orriols de València. Segons fons municipals, la intoxicació es podria haver produït per la manipulació d'un escalfador de gas i la mala combustió de l'aparell.

Al voltant de les 9:00 hores, Ali Zulfigar, un veí de la zona ha sol·licitat la intervenció del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) per a assistir diverses persones per una fuita de gas en l'habitatge, on també viuen dues persones més que no es trobaven en el domicili en el moment dels fets. Fins allí s'ha mobilitzat una unitat del SAMU, una unitat del Servei Vital Bàsic (SVB) i dues ambulàncies convencionals.

Ali Zulfigar, veí de les víctimes, ha alertat dels fets al CICU
Ali Zulfigar, veí de les víctimes, ha alertat dels fets al CICU / À Punt NTC

L'equip mèdic del SAMU ha confirmat la defunció d'un home de 45 anys i ha assistit tres homes més —de 45, 47 i 67 anys, respectivament— per inhalació de monòxid de carboni, que han sigut traslladats a l'Hospital La Fe, i que segons ha pogut saber À Punt NTC, no estan en estat greu. Les quatre víctimes són d'origen pakistanés i l'home que ha faltat es trobava en una habitació diferent en el moment de l'accident.

Efectius de bombers i Policia Local, així com agents de la Policia Nacional i la policia científica, també s’han traslladat al lloc dels fets.

També et pot interessar

stats