Una start-up valenciana posa en marxa el primer servei en línia de plats preparats vegans
Els menús de Vegan Food Club, cuinats a València, arriben a tot Espanya i pròximament, a Portugal
Plats cent per cent vegans preparats amb productes valencians de proximitat que arriben a oficines i cases de tot Espanya. L'start-up valenciana Vegan Food Club ha posat en marxa el primer servei en línia de plats preparats vegans amb menús setmanals i mensuals.
Els plats variats, envasats amb atmosfera modificada, arriben a la clientela sense perdre'n les propietats. Són receptes casolanes per a persones veganes o que simplement volen menjar més sa.
El veganisme és una forma de vida a l'alça i un mercat en creixement. Espanya és un dels 10 països més vegetarians del món, ja que, segons un estudi de la consultora Lantern, a Espanya hi ha vora 4 milions de persones vegetarianes, dos terços de les quals són dones. A més, el mercat dels productes vegans mou vora 5.000 milions d'euros.