València estrena noves connexions aèries i supera les cent destinacions aquesta temporada primavera-estiu

Budapest, Copenhaguen, Birmingham, Praga, Verona o Varsòvia són alguns dels nous vols directes des de la capital del Túria

Aeroport de València
Imatge d'arxiu de l'Aeroport de València / À Punt NTC

La ciutat de València està connectada amb 103 destinacions aquesta temporada primavera-estiu a través de 30 aerolínies, amb un augment de la capacitat aèria total del 8% respecte a l'any, quan estava connectada amb 98, segons ha informat l'Ajuntament.

Així, un total de 30 aerolínies operaran entre València i 28 mercats diferents i el nombre de seients disponibles passa dels 3,28 milions l'estiu de 2023 als 3,55 milions, un increment del 8%.

Entre altres, s'estrenen connexions amb Budapest, Copenhaguen, Birmingham, Praga, Verona, o Varsòvia. Les "bones xifres" d'ocupació registrades en els primers mesos de l'any, en Falles i Setmana Santa i les nombroses connexions aèries amb les quals compta la ciutat aquest estiu fan preveure una bona temporada turística primaveral i estival.

Perquè aquestes 103 connexions tinguen una bona ocupació, la Fundació Visit València ha llançat en els últims mesos una campanya en el mobiliari urbà per a informar els ciutadans d'aquestes novetats i estimular que viatgen des de l'aeroport. Aquesta campanya s'emmarca en el programa FLY VALÈNCIA, la funció del qual és ajudar a mantindre i millorar la connectivitat de la ciutat.

També et pot interessar

stats