Alberic denuncia davant de la Fiscalia el consum abusiu d'electricitat per a plantacions il·legals de marihuana

El veïnat ha assegurat que té por dels narcotraficants

El veïnat d'Alberic denuncia talls de llum constants per plantacions il·legals de marihuana / À Punt NTC

El veïnat del barri de la Troneta d'Alberic (Ribera Alta) pateix talls en el subministrament de llum des de fa anys. Ara, s'han intensificat i s'han tornat diaris. El motiu, segons han assegurat a À Punt, és el consum abusiu d'electricitat per a plantacions il·legals de marihuana.

Tenen tanta por dels narcotraficants que controlen el barri que, quan han contat la seua situació a la televisió pública, no s'han atrevit a mostrar la cara davant de les càmeres, per si hi ha conseqüències.

L'Ajuntament també comparteix les sospites sobre l'origen d'estes interrupcions del subministrament de llum. De fet, fa anys que brega amb este problema, amb batudes policials habituals, però este agost s'ha fet insuportable, segons ha contat Toño Carratalá, l'alcalde. Davant d'una situació que no s'ha solucionat, ara el consistori ha decidit denunciar els fets delictius davant de la Fiscalia.

Tant el veïnat, atemorit, com el govern municipal, esperen que amb este nou pas avant per fi s'acabe amb el problema, que ja afecta la convivència i la normalitat del municipi.

També et pot interessar

stats