Dos atracadors furten 50.000 € d’un banc del municipi de Real i fugen

Encara no se sap res del seu parador ni se’ls ha pogut identificar

Els lladres han amenaçat l’empleat però també li han assegurat que si col·laborava no li passaria res / À PUnt NTC

Dos homes fortament armats han furtat este dimarts de matí els 56.000 euros que hi havia en la sucursal de Cajamar de Real (Ribera Alta), després d’amenaçar l’empleat.

Quan el treballador estava acabant d’obrir la sucursal al públic, els dos atracadors se li han acostat per l’esquena, l’han encanonat i obligat a entrar i introduir la clau de seguretat en la caixa forta, segons ha relatat la Policia Local del municipi a À Punt NTC

Mentre furtaven els diners, els lladres han amenaçat l’empleat, però al mateix temps l’han intentat tranquil·litzar assegurant-li que si col·laborava no li passaria res. També li han dit que no es preocupara pels diners perquè se’n faria càrrec l’assegurança. 

Després d’emportar-se tots els diners que hi havia en el banc —segons la policia només han deixat unes monedes— els dos atracadors han fugit.

L’agent de la Policia Local Julio Abel ha explicat a À Punt NTC que el treballador del banc no ha pogut veure la cara als atracadors perquè portaven cascs de moto amb la visera tintada. Malgrat això ha pogut comprovar que eren espanyols i que eren dos homes d’entre 35 i 45 anys. Encara no se sap res del seu parador ni se’ls ha pogut identificar.

També et pot interessar

stats