Cinc quilos de cocaïna estan darrere del crim de Dénia

Els dos detinguts sospitosos per matar a tirs un home han ingressat en presó provisional

La Policia deté els dos sospitosos de matar un home a Dénia en una revenja / Policia Nacional

A Dénia (Marina Alta), la Policia Nacional ha detingut els dos presumptes autors materials de l’assassinat d’un home de 53 anys a Dénia la setmana passada. El crim es va produir dimarts a la nit en un garatge o magatzem situat al carrer de Patricio Ferrándiz. Dos individus en una motocicleta i amb cascos negres dispararen a l’home al cap i tot seguit van fugir.

El mòbil del crim estava relacionat, suposadament, amb la compravenda de cinc quilos de cocaïna. Els arrestats haurien concertat una trobada per a dur a terme el negoci amb la intenció de furtar la droga sense pagar-la, segons ha detallat este dimecres la Policia Nacional. Haurien fet servir una arma com a mètode intimidatori que, finalment, van acabar usant per a matar el presumpte venedor de la droga.

Al primer arrestat el van localitzar ocult en la part posterior d'un vehicle quan tractava de fugir del seu domicili. Dins del vehicle, la Policia va trobar diverses bosses de roba i 8.000 euros en efectiu.

El segon sospitós va entregar-se a la comissaria de la Policia Nacional. S'ha decretat l'ingrés en presó provisional dels dos presumptes homicides.

També et pot interessar

stats