Desesperats dins d’un avió durant més de tres hores sense beure ni menjar

Els passatgers d'un vol en què viatjaven una trentena de valencians, que volien tornar des de Roma, denuncien la falta d'informació de la companyia Ryanair

Atrapats vol Roma

Caos i desesperació dins d'un avió, parat durant tres hores i mitja. És el que van viure la nit i la matinada de dimarts els passatgers d'un vol amb una trentena de valencians que volien tornar des de Roma. Denuncien la falta d'informació de la companyia. Dos dies després encara hi ha qui no ha pogut tornar a casa. “Hi vam pujar a les nou i ja van començar a donar excuses que no tenien massa sentit”. “La gent va demanar baixar-ne, perquè no ens havien donat aigua, n'hi havia xiquets, gent amb mobilitat reduïda”, han explicat Llum Ruiz i Naxo Escandell, afectats pel vol cancel·lat. És el caos que va patir una trentena de valencians que dimarts volien tornar des de Roma. 

Mirco Miceli, altre afectat pel vol cancel·lat, recorda este dijous des de Roma que “ha sigut una tortura perquè feien com que anaven a eixir i no eixien, m’han fet despertar el meu fill dos vegades. Despertar-lo, posar-li el cinturó, i no eixien”. Francesca Ros, una altra afectada, relata com “la gent va començar a cridar desesperada que ens estaven segrestant. No podíem eixir-ne, no podíem beure, xiquets plorant desesperats amb un atac de pànic”.

Van haver de passar la nit a l'aeroport, sense solucions, “abandonats, un abús complet”, “ens van deixar tirats a l'aeroport sense dir-nos què anava a passar amb nosaltres”, “si volíem un altre avió de Ryanair, ens feien el canvi i si volíem una altra companyia, que compràrem el bitllet i ja ens ho tornarien”, relaten els afectats. Dos dies després, hi ha passatgers que encara no hi han pogut tornar.

“No sabem si rebrem algun tipus d'indemnització, el menjar, el transport... No sabem si ens pagaran el bitllet que hem hagut de comprar”. Alguns hi tornen la nit de dijous i esperen, per fi, dormir a casa.

També et pot interessar

stats