Detenen un home quan agredia l'exparella amb un cúter a Alacant

Els crits de la víctima des de dins d’un cotxe van alertar un agent que patrullava per la zona. En acostar-s'hi, va veure com l'arrestat li impedia eixir del vehicle

Aparcament d'Alacant on l'home estava agredint l'exparella / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a Alacant un home de 35 anys que estava agredint amb un cúter l'exparella, que estava dins del cotxe. El presumpte autor dels fets ha sigut sorprés per un agent que patrullava en moto i a qui van alertar els crits de la dona demanant auxili, com han relatat fonts del cos policial.

En acostar-s'hi, el policia va veure com un home estava discutint amb una dona i li prohibia eixir del vehicle a la força. Fins a l’aparcament on estava el cotxe es van desplaçar diverses patrulles de la policia i van trobar la dona amb ferides d'un objecte tallant en un costat del cos i a les mans.

Els mateixos agents van tractar les ferides sagnants de la xica, que posteriorment va ser traslladada en ambulància fins a l’Hospital General d’Alacant. Fins allà es va desplaçar també la Policia Científica, que va descobrir que l'home havia agredit la dona amb un cúter que havia perdut a l'interior del cotxe quan la víctima intentava defendre's.

Davant d'esta situació, el presumpte autor va quedar detingut. Segons van concloure els agents, la parella estava en procés de separació i la dona havia abandonat el domicili comú; un fet que hauria despertat en el presumpte autor una gelosia que van desencadenar l'agressió.

Segons han confirmat des de la Policia Nacional, el detingut no tenia antecedents i no hi havia denúncies prèvies sobre fets similars. Ara se l’investiga per un delicte de violència de gènere i en les pròximes hores passarà a disposició del jutjat de violència sobre la dona d'Alacant.

El 016, per a demanar ajuda

Les dones que es troben sota l’amenaça d’una agressió masclista, o les persones que la presencien, poden telefonar al 016 per a demanar ajuda. La telefonada és debades, però cal esborrar-la del registre. També poden sol·licitar ajuda a través del telèfon 600000016 o a la Policia Nacional (091) i la Guàrdia Civil (062).

En cas de no poder demanar ajuda a través de cap d'estos mitjans, es pot recórrer a l'aplicació Alertcops, des de la qual s'envia un senyal d'alerta a la policia amb geolocalització.

També et pot interessar

stats