'En directe', la finestra diària oberta a l'actualitat en temps real

De dilluns a divendres, de 18:30 a 20:30 hores, este magazín oferirà multitud de connexions en directe i reporterisme

Estrenem 'En directe', amb Àlex Blanquer

Presentat per Àlex Blanquer, En directe és la segona gran estrena d'esta temporada d’À Punt. De dilluns a divendres, de 18:30 a 20:30 hores, este magazín oferirà multitud de connexions en directe i reporterisme.

Cada dia, durant dos hores, un equip de set reporters que coneixen molt a prop els pobles de la Comunitat Valenciana que visiten ens acostaran l’última hora i les millors històries, i articularan actualitat i servei públic com a eixos fonamentals de la cadena pública.

"Estem preparadíssimes per a començar este magazín, on passaran coses cada tres minuts i tindrem més de deu punts en directe repartits per tota la Comunitat Valenciana", ha revelat Àlex Blanquer durant la presentació de la nova programació d'À Punt. "Este programa és com la vida", ha comparat la presentadora, "la vida passa en directe i nosaltres volem acostar-nos al màxim a cada racó de la Comunitat Valenciana, volem donar veu als valencians i les valencianes i proporcionar-los els temes que més els interessen a totes i tots", ha afegit Blanquer. Per a fer-ho, ha concretat la presentadora saforenca, el programa compta amb "un planter espectacular d’equip darrere i davant de les càmeres".

En directe també estarà pendent del cel de la mà de Joan Espinosa, que ens acostarà amb un llenguatge senzill i sempre didàctic tot el que fa referència al canvi climàtic, la previsió de l’oratge i els fenòmens meteorològics. A més de la previsió, el programa tindrà un vessant divulgatiu amb l'explicació de les curiositats meteorològiques que més interessen els valencians i les valencianes.

També et pot interessar

stats