Dol i consternació a Éngera per la mort d’una veïna en els bous al carrer

L’Ajuntament ha anul·lat tots els actes festius del segon i últim dia de les festes

Énguera lamenta la mort d'una veïna enganxada per una vaca / À Punt NTC

Énguera lamenta la mort d'una veïna de la localitat enganxada este diumenge per una vaca en plenes festes. La capital de la Canal de Navarrés ha anul·lat els actes festius en l'últim dia de festes. Tot va ocórrer en un sospir. Hermínia, de 61 anys, va patir l'envestida de la vaqueta i va caure a terra. La intentaren traure de la plaça, però ja no reaccionava i va morir poc després, quan l'ambulància la traslladava a l'Hospital de Xàtiva. Les ferides d'una de les banyes han sigut mortals. Segons els testimonis, Herminia volia arribar al cadafal oficial de l’Ajuntament, però en el moment en què va posar un peu al carrer, la vaqueta la va enganxar.  

Este dilluns, festa de la Mare de Déu de Fàtima, segon dia de celebracions, l'Ajuntament ha anul·lat tots els actes festius. La mateixa alcaldessa, Mila Marín, coneixia molt bé la víctima, segons ha explicat en declaracions a À Punt NTC.

Afirma que fa anys que ambdues veien els actes taurins des del cadafal i sempre comentaven que no els agradava estar en primera fila, i no sap què pot haver-li passat pel cap per a intentar travessar el carrer. Un sentiment de fatalitat i tristesa compartit en tot el poble, ja que Herminia era una dona molt estimada a la localitat.

El cos de la dona ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de València, on se li practicarà l'autòpsia per determinar la causa final de la mort.

També et pot interessar

stats