El Forcall reclama 22.000 euros en pèrdues per la cancel·lació del bou embolat

Testimonis acusen la metgessa responsable de l’acte d’haver-se "emborratxat o drogat" i d’agredir una membre de l’organització 

La metgessa s'enfronta a una sanció econòmica i a l'acomidament / À Punt NTC

L'Ajuntament del Forcall (Ports) emprendrà accions legals contra l'empresa encarregada de l'assistència sanitària dels bous embolats que van haver de suspendre la nit de dissabte perquè la metgessa responsable presentava símptomes d'intoxicació etílica. Reclamen vora 22.000 euros en pèrdues.

"Estava borratxa o drogada", assegura una veïna testimoni dels fets. De fet, la sanitària hauria agredit una de les membres de l'organització que tractava d'impedir que entrara al recinte taurí. La jove va rebre arrapades a la cara i al braç. Davant de la impossibilitat d'oferir assistència mèdica en cas que hi calguera, l'organització va decidir cancel·lar l'acte.

Jordi Pacheco, president de la penya taurina, remarca que "no es podia fer una altra cosa". Ara, el consistori denunciarà l'empresa sanitària perquè, com explica l'alcalde Santiago Pérez, "hi ha un dany econòmic important". La metgessa s'enfronta a una sanció econòmica i a l'acomiadament.

També et pot interessar

stats