'Grada 20:30', l’última hora del món de l’esport amb una tertúlia futbolera sense pèls a la llengua

De dilluns a divendres, les polèmiques del món del futbol, a debat amb el millor elenc de periodistes esportius

Juanma Melero i Isabel Sánchez en la presentació de la programació de la tardor 2024 / À Punt

La televisió d’À Punt estrena dilluns, 9 de setembre, Grada 20:30, un nou programa diari presentat pels periodistes Juanma Melero i Isabel Sánchez, que combina l’actualitat del món de l’esport valencià amb les imatges, les jugades, els detalls i les polèmiques de la Lliga, analitzades per referents del periodisme esportiu valencià en una tertúlia sense pèls en la llengua.

En paraules d’Alfred Costa, director general d’À Punt, “Grada 20:30 és l'espai esportiu de referència d'esta temporada”. Costa també ha destacat que amb esta aposta, la televisió pública “aproparà als valencians l’emoció que generen els escuts” dels nostres equips. 

'Grada 20:30' serà el que hauràs de veure per a estar informat del que passa amb els equips valencians en Primera i Segona Divisió amb les millors imatges de cada jornada Pep Doménech - Director de 'Grada 20:30'

El programa, que s’emetrà de dilluns a divendres a les 20:30 de la vesprada, abans de l’informatiu de la nit, donarà cabuda a totes les polèmiques de l’esport valencià, que seran analitzades per veus molt destacades del periodisme esportiu, com Cristina Bea, Pedro Morata, Paco Lloret, Fran Guaita, Hugo Ballester, Esther Collado, Dani Meroño, Manolo Montalt, Paco Polit o Kike Mateu, entre molts altres. 

El nostre objectiu és ser una referència informativa, però també que els espectadors ho passen bé mirant 'Grada 20:30' Juanma Melero - Presentador de 'Grada 20:30'

Per a Pep Doménech, director del programa, "Grada 20:30 serà el que hauràs de veure per a estar informat del que passa amb els equips valencians en Primera i Segona Divisió amb les millors imatges de cada jornada". Doménech subratlla que este espai serà un “altaveu” fonamental per al mitjà públic i adverteix que “qui done una exclusiva, estarà eixe dia en el programa”. 

"El nostre objectiu és ser una referència informativa, però també que els espectadors ho passen bé mirant Grada 20:30”, afig Juanma Melero, presentador de Grada 20:30, “ha de ser eixe programa que es busca en la tele per a desconnectar de tot i passar una bona estona", remarca el periodista. Per a Melero, un dels valors afegits indiscutibles del programa serà l’equip humà: "Hem preparat el millor equip de col·laboradors possible. Un ventall molt divers de periodistes, exesportistes, àrbitres, metges, advocats... Tot, per acostar a l'audiència l'actualitat des de tots els punts de vista", assegura el presentador.

No ens mossegarem la llengua Isabel Sánchez - Presentadora de 'Grada 20:30'

Isabel Sánchez, incideix també en eixe elenc privilegiat: “Pel plató passaran cada dia els millors periodistes esportius valencians, també els que treballen fora de la Comunitat Valenciana”. Un espai amb professionals que representaran “totes les opinions”, que debatran amb “un estil dinàmic i desenfadat” i on, assegura Sánchez, “no ens mossegarem la llengua".

També et pot interessar

stats