Llibertat amb mesures cautelars per als quatre detinguts per la baralla multitudinària a Canals

 En la batussa van participar una trentena de persones i es va saldar amb huit ferits per arma blanca

Baralla a Canals

El jutjat d'instrucció número 4 de Xàtiva, en funcions de guàrdia, ha acordat la llibertat, amb mesures cautelars, per a les quatre persones majors d'edat que van ser detingudes per participar en una baralla multitudinària amb huit ferits per arma blanca a Canals (Costera) dilluns de vesprada. Ara, queden investigats en una causa oberta per un delicte de baralla tumultuària i hauran de comparéixer davant del jutjat diàriament, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Este jutjat s'inhibirà en el d'instrucció número 3, amb competències per a seguir amb la investigació de la causa per la data dels fets. Hi va haver un quint detingut, menor d'edat, que també va participar en l’incident i a qui, a més, li van imputar un delicte de violència masclista. Dimecres el van posar en llibertat amb mesures cautelars, segons han informat fonts del Ministeri Públic.

La baralla multitudinària va tindre lloc dilluns al centre urbà d’este municipi de la Costera de 13.000 habitants. Hi va participar una trentena de persones, que van usar armes blanques i pals de fusta, i va acabar amb huit persones ferides, una d’elles de gravetat, que va ser traslladada a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

Fonts de la Guàrdia Civil han explicat que tot va començar arran d'una discussió entre un clan familiar resident a Benigànim i un altre a Canals.

També et pot interessar

stats