Nova enganxada d'un bou embolat en les festes de Vila-real

El primer animal de la vesprada ha atacat un home que ha pogut eixir del recinte pel seu peu

Enganxada d'un bou enbolat a un home a Vila-real
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
05 de setembre 2024 - 23:19 Actualitzat: 06 de setembre 2024 - 10:48

Un bou ha envestit un home en les festes de Vila-real, este dijous de vesprada cap a les 20:00 hores. Era el primer embolat de la vesprada.

En el vídeo, difós en les xarxes socials, es veu que, després d’embolar el bou, l’animal arremet contra l’home, i el llança a terra, on torna a atacar-lo. Afortunadament, altres festers han aconseguit distraure l’animal i l’home ha pogut alçar-se i eixir del recinte amb ajuda, però pel seu propi peu. 

És el segon incident amb un bou embolat d’este dijous en les festes d’este municipi de la Plana Baixa, després que un adolescent de dèsset anys que estava al recinte del correbou fora cornejat per un d’estos animals de matí. 

En un primer moment els equips sanitaris atengueren el jove a l’Hospital de la Plana, però després decidiren traslladar-lo a l’Hospital General de Castelló, on va ingressar a la unitat de vigilància intensiva (UCI). Este divendres fonts de la Conselleria de Sanitat han actualitzat la situació del pacient, que continua hospitalitzat amb pronòstic reservat a l'UCI.

També et pot interessar

stats