La pluja cau amb intensitat a les comarques del sud on nega carreteres i ompli barrancs

La pluja ha dificultat la circulació en carreteres de comarques com el Baix Vinalopó, la Foia de Castalla o l'Alacantí

Les precipitacions han deixat 53 litres a Sella (Marina Baixa)

Continua el capítol de tempestes que va arribar a la Comunitat Valenciana el cap de setmana. La pluja ha caigut este dimarts de forma especialment intensa a comarques del sud com el Baix Vinalopó, la Foia de Castalla o l'Alacantí. En canvi, al nord, hi ha hagut inestabilitat meteorològica durant el matí, però la previsió per a les pròximes hores és que encara ploga més de manera generalitzada a tot el territori.

Segons ha informat Emergències de la Generalitat, les fortes pluges caigudes esta vesprada a les comarques del sud han tingut conseqüències com el desallotjament d'una finca per danys estructurals a Crevillent o l'assolament d'un mur a la ciutat d'Alacant. Cap dels dos incidents ha generat ferits ni danys greus. A més, també informen de bosses d'aigua en carreteres que han dificultat la circulació a l'N-340, entre Cocentaina i Muro d'Alcoi, i altres vies a Crevillent, Ibi, Elx, Sant Vicent del Raspeig o Alacant.

En les últimes hores, els registres de precipitacions han deixat fins a 53 litres per metre quadrat a Sella (Marina Baixa) o 42 a Xixona (Alacantí). Es tracta d'una pluja esperada perquè puga equilibrar l'any hidrològic més sec de la nostra història des que hi ha registres, però este capítol de pluja generalitzada no pal·lia el grau de sequera que pateix la terra i caldrà esperar més pluja de manera més freqüent durant els pròxims mesos.

També et pot interessar

stats