S'investiga si el detingut per cremar una furgoneta a Alacant pensava que la dona estava dins

Al detingut, que té antecedents per violència de gènere, l'acusen de danys, atemptat contra l'autoritat i contra la seguretat viària

Un home li bota foc a una furgoneta a Alacant

La Policia Nacional investiga a Alacant si el detingut este dimecres per botar foc a una furgoneta ho va fer pensant que la dona estava dins. En les imatges que ha gravat el veïnat, el foc engoleix una furgoneta en un descampat del bulevard del Pla. Un home trenca un vidre del vehicle i li bota foc. 

Quan els agents van arribar al descampat, la furgoneta estava en flames i els testimonis han assenyalat un home com a presumpte responsable. Es trobava dins d'un cotxe i ha fugit en adonar-se de la presència policial. Llavors, la mateixa font ha relatat que s'ha iniciat una "persecució bastant perillosa" perquè el sospitós "s'ha saltat semàfors, ha circulat per diversos carrers en direcció contrària i ha conduït per les voreres posant en perill els vianants".

La persecució ha finalitzat a l'altura del barri de Colònia Requena quan el cotxe, que circulava en direcció contrària, s'ha estavellat contra un autobús urbà. Després de la col·lisió, l'individu ha baixat del cotxe i ha fugit a peu fins que l'han capturat.

La policia continua prenent declaració als testimonis. La majoria assegura que el detingut va obrir el cotxe i va comprovar que estava buit abans de botar-li foc. Només un d’ells diu que volia cremar la dona pensant que estava dins.

Els agents intenten contrastar estes declaracions. De moment, al detingut, que té antecedents per violència de gènere, l'acusen de danys, atemptat contra l'autoritat i contra la seguretat viària. El seu testimoni i el de la parella són vitals en la investigació. Està previst que l'arrestat declare este divendres davant del jutge.

També et pot interessar

stats