La televisió valenciana alça el teló en una temporada carregada de novetats

Als canvis dels informatius cal sumar la incorporació dels magazins 'Bon dia, Comunitat Valenciana' i 'En Directe' i el programa esportiu 'Grada 20:30'

Els informatius estrenen línia gràfica i cares noves / À Punt NTC

Comença un nou curs i la televisió d'À Punt l'enceta amb ganes de revolucionar la graella. Als informatius, que estrenen posada en escena i incorporen cares noves i una altra manera de contar l'actualitat, s'ha de sumar la incorporació dels nous magazins Bon dia, Comunitat Valenciana; En directe o el programa d'esports Grada 20:30.

"Afrontem esta nova temporada d'informatius amb molta il·lusió", expressa Ivan Esteve, director d'Informatius d'À Punt. "També amb el repte de seguir innovant per tal d'atraure nous públics i consolidar-nos com la referència informativa de proximitat".

Els informatius també innoven en l'aspecte visual, amb nou logotip, línia gràfica, formes i colors. "La paleta de color té el blau turquesa com a color principal, és un color que remet al Mediterrani i ens pot identificar com a poble, mentre que el color complementari és el fúcsia", apunta Hipòlit Soler, cap d'Imatge i Realització d'À Punt.

Cada matí a les 7:00 hores, el periodista Xavier Borràs despertarà els valencians i les valencianes amb Les notícies del matí; a les 14:00 hores Marta Ventura ens oferirà tota l'actualitat del dia en l’NTC migdia, mentre que Amparo Fernández conduirà l'espai de notícies de les 21:00 hores. Els caps de setmana Carolina Salvador pren el relleu "per a fer una pausa, analitzar i explicar en context".

A més, este dilluns s’estrena també la gran aposta esportiva de la temporada, Grada 20:30, presentat per Juanma Melero i Isabel Sánchez, amb la col·laboració de veus molt destacades del periodisme esportiu.  

L'oferta l'arredoneix La via verda. Amb Mathies Muñoz com a presentador, À Punt recupera l'espai de divulgació i entreteniment sobre medi ambient, canvi climàtic, oratge i sector primari.

Nous magazins i programes

En la nova etapa que enceta la televisió no podia faltar tampoc l'entreteniment, que arribarà de la mà de dos propostes ben interessants: el magazín matinal Bon dia, Comunitat Valenciana, presentat per Ximo Rovira i Gemma Juan i, de vesprada, el programa de connexions En directe, conduït per Àlex Blanquer.

De nit, l'incombustible Eugeni Alemany continuarà divertint tota la família amb el concurs A la saca que tant ha triomfat este estiu. "Em para molta gent d'edats molt diferents que diu que veu A la saca i que s'ho passa molt bé", comenta Alemany.

Torna també la sèrie més estimada pels teleespectadors, L'Alqueria Blanca. Una temporada més —i ja en van dèsset— fem un viatge en el temps per a endinsar-nos en unes trames plenes d'amor, enveges, gelosia i escàndol.

I també torna el programa de reportatges d'investigació Zoom, presentat per Jose Sáez, que continua tractant temes d'actualitat com la sequera, el turisme, persones desaparegudes i altres.

També et pot interessar

stats