Tres persones ferides en poques hores als actes taurins de Nules, la Vall d'Uixó i Almassora

Dos d'ells es troben a l'Hospital General de Castelló i el tercer, amb pronòstic reservat, a l'Hospital de la Plana de Vila-real

Tres persones ferides en festejos taurins este cap de setmana / À Punt NTC

Cap de setmana crític en els actes taurins a la Plana Alta. Dissabte, en qüestió de poques hores, tres persones van resultar ferides de gravetat en les festes de Nules, la Vall d'Uixó i Almassora.  

Dos dels ferits estan ingressats en l'hospital General de Castelló. El més greu és un home de 46 anys que va ser enganxat per una vaca dissabte de matí a Nules i va patir una fractura cranial. Este dilluns de matí ha sigut donat d'alta de l'UCI i ha ingressat en planta.

El segon ferit també es troba en este hospital i en planta: en este cas, per una enganxada a les festes d'Almassora amb set cornades. Després de ser atés al recinte taurí, va ser traslladat al General, on ha sigut operat. Segons fonts hospitalàries, estaria fora de perill.

El tercer ferit —en este cas, durant les festes del Roser de la Vall d'Uixó— continua ingressat en planta a l'Hospital de la Plana a Vila-real. És un home de 36 anys que presenta una ferida de banya a la cama i diverses costelles fracturades. Segons fonts sanitàries, evoluciona favorablement.

També et pot interessar

stats