Un policia de Benidorm salva la vida d’una xiqueta que s'ofegava amb una llepolia

És el segon menor que salva així, després d’actuar de paisà en la cavalcada de Reis

Luis Manuel Rosselló ha salvat una xiqueta de morir ofegada / À Punt NTC

Luis Manuel Roselló és un policia local de Benidorm i l’heroi que ha salvat Ainhoa, una xiqueta de quatre anys que s'ofegava amb una llepolia. En rebre l'avís, no va dubtar ni un segon i va acudir al carrer on estava la menor amb la mare per a fer-li la maniobra de Heimlich. És el segon menor que salva així i s’ha convertit en tot un heroi per als companys. 

Encara amb l'esglai al cos, Jèssica Sánz, mare de la xiqueta, ha narrat a À Punt NTC com van ser eixos minuts en què la seua filla de quatre anys no podia respirar. Se li havia entravessat una maduixa de gominola. En arribar, Luis Manuel no va dubtar i allí mateix li va practicar la maniobra de Heimlich, gràcies a la qual va tirar part de la gominola que tenia encallada. 

Com que va detectar que encara respirava amb dificultat, la va portar al centre de salut, que estava tancat en eixe moment. De manera que hagueren d’actuar ràpid i, amb “un colpet a l’esqueneta”, com ha explicat Luis Manuel, van aconseguir que expulsara la resta de la llepolia. 

I d'esta manera va acabar el malson per a la mare i la filla, que ara tenen Luis Manuel en gran estima.

Mentrestant, sense voler-ho, Luis Manuel s'ha convertit en un heroi entre els companys, perquè és el segon xiquet que salva enguany d'un ennuegament. Al gener, durant la cavalcada de Reis, sense estar de servei, va assistir un altre menor d’un any i mig que s'ofegava amb un caramel.

També et pot interessar

stats