"Em va tirar per l'escala molt fort al crit de maricó"

Un jove denuncia una agressió homòfoba en una discoteca d'Alacant

Un jove denuncia una agressió homòfoba en una discoteca d'Alacant / À Punt NTC

Juan Diego, un jove d'Alacant, ha interposat una denúncia contra la discoteca 37 Grados per haver patit una suposada agressió homòfoba per part de dos vigilants de seguretat de l'establiment, que està ubicat a la platja de Sant Joan. Segons ha relatat el jove a À Punt NTC, estava en la cua del bany quan el va espentar un d'estos vigilants. "Em va tirar per l'escala molt fort al crit de maricó", ha assegurat.

En la fotografia amb què va denunciar els fets en les xarxes socials, es pot apreciar que Juan Diego presenta diversos hematomes a la cara i, assegura que també té ferides a les mans. "Estava sagnant moltíssim, amb la cara destrossada, i em van traure per la porta de darrere de la discoteca perquè no s'adonaren en la porta principal del que passava en este lloc", ha manifestat Juan Diego. "M'han dit inclús que havia anat al bany a drogar-me", ha afegit el jove, que vol donar visibilitat a estes situacions.

El local ha demanat disculpes en un comunicat en el seu perfil d'Instagram, on condemnen la violència i anuncien que ja han pres mesures.

El comunicat del local, en una història d'Instagram
El comunicat del local, en una història d'Instagram / À Punt NTC

Per part seua, la víctima ha assegurat que ha denunciat perquè "no pot tornar a passar". Segons ha dit, "hi ha moltíssims casos en estos llocs, han matat fins i tot persones a colps". Juan Diego ha interposat la denúncia i ha fet un comunicat en xarxes perquè, assegura, vol "justícia".

També et pot interessar

stats