Els valencians i valencianes gaudeixen el dia festiu del Nou d'Octubre amb plans de platja i muntanya

Enguany la festivitat ha caigut un dimecres i molts no han pogut fer pont; tot i això, els enclavaments turístics s’han vist regats de visitants

Platja o muntanya pel Nou d'Octubre / À Punt NTC

El Nou d’Octubre també és motiu per a moltes persones d’unes bones vacances. Enguany el dia festiu ha caigut un dimecres i molts no han pogut fer pont. Tot i això, enclavaments turístics més propis de l’estiu, com la platja del Postiguet a Alacant (Alacantí), s’han vist regats de visitants que han gaudit de la bona temperatura i han estat disposats a entrar dins de l’aigua en ple mes d'octubre.

“Estem aprofitant la platja i gaudint de les coses que tenim ací”, explica una veïna d'Alacant. També hi ha qui ha aprofitat per a “fer un freetour al Castell d’Alacant, que les meues filles no havien anat mai”, comenta una altra.

Altres persones han optat les destinacions d’interior per a gaudir del dia festiu. “He vingut a la muntanya perquè ha eixit un dia boníssim i excel·lent per a fer rutes en bicicleta i moltes activitats i per a gaudir un poc de la natura”, explica un ciclista des de Busot (Alacantí).

A les comarques del nord, els plans han estat un poc passats per aigua, com a Sant Mateu (Baix Maestrat), on s’han produït escasses precipitacions que, això sí, no han impedit visitar els monuments de la comarca del Baix Maestrat. “Hem vingut a veure castells i esglésies”, manifesta un visitant.

Al municipi de Serra, al Camp de Túria, l'oratge suau ha acompanyat per a fer una ruta per la muntanya. “Trenquem la rutina i fem alguna cosa distinta amb els amics”, explica un excursionista. “Gaudim d’este oratge, que encara que estiga núvol, fa bon oratge per a eixir per la muntanya”.

La nostra geografia desplega una gran varietat de possibilitats, tan extensa com la quantitat de gustos dels visitants.

També et pot interessar

stats