Vora 1.500 alumnes de primària d'Almassora participen en activitats intergeneracionals amb persones grans

Després de l'activitat, han obtingut el carnet de transportistes voluntaris

Les persones majors gaudeixen d'una activitat lúdica amb l'alumnat de primària d'Almassora / À Punt NTC

A Almassora (Plana Baixa) més de 1.500 alumnes de primària han aconseguit ja el carnet de transportistes voluntaris de iaios i iaies. Una iniciativa impulsada per la residència municipal de majors amb l'objectiu de crear vincles intergeneracionals entre els menors i els residents.

La classe de cinqué de primària del CEIP Cardenal Cisneros ha sigut una de les participants. L'alumnat ha pres bona nota dels diferents elements que ajuden les persones majors amb mobilitat reduïda. D'una manera lúdica, amb els majors com a models de passarel·la, han descobert alguns elements que utilitzen, com ara el bastó amb quatre potes o la cadira de rodes. 

Després de superar les proves més reals, als menuts se'ls ha fet entrega dels carnets de transportistes voluntaris de iaios: una recompensa que els ha fet molta il·lusió.

L'objectiu de l'activitat és fomentar la cooperació i l'acceptació de les diverses etapes de la vida, enfortir els vincles entre diferents grups d'edat i transformar la rutina en un dia d'alegria per a les persones majors.

També et pot interessar

stats