Ximo Rovira i Gemma Juan ompliran el matí d'informació i entreteniment amb 'Bon dia, Comunitat Valenciana'

El nou magazín matinal de la televisió d’À Punt acostarà, amb frescor i humor, l'actualitat més destacada de les nostres comarques amb tres hores de directe

Estrenem 'Bon dia, Comunitat Valenciana', amb Ximo Rovira i Gemma Juan

La televisió d’À Punt estrena el dilluns 9 de setembre el nou magazín matinal Bon dia, Comunitat Valenciana. Un espai presentat per Ximo Rovira i Gemma Juan, dos de les cares més conegudes i experimentades del món de la comunicació valenciana. Esta nova aposta de la televisió pública oferirà, de dilluns a divendres, tres hores de directe farcides d’entreteniment i de la millor actualitat de proximitat contada amb rigor, frescor i molt bon humor. 

"La realitat no la podem canviar" ha reconegut Rovira durant la presentació de la nova programació d'À Punt, este dimecres, "el que si podem fer és contar-la d'una manera nostra, pròxima, alegre" ha detallat, "a la valenciana i amb molt d'optimisme" afegeix el presentador. Gemma Juan, per la seua part, ha dit que els dos se senten "privilegiats" de poder contar en valencià "la informació, els esdeveniments i els consells de proximitat, de casa nostra". Tant Juan com Rovira ha coincidit que estan "devanits" de poder treballar "junts per primera vegada després de tant de temps".

Entre les 10:00 h i les 13:00 h, els dos presentadors i un ampli desplegament de reporters acostaran als espectadors tota l’actualitat de les comarques valencianes amb una mirada de proximitat a una gran varietat de temes socials, culturals, de festes, de consum, de treball o d'educació, entre molts altres. A més, des del plató es combinarà la informació amb una gran varietat de temes d'interés en els àmbits de la medicina, la cuina, la nutrició, l'oci i l'entreteniment.

Bon dia, Comunitat Valenciana és una producció d'À Punt en col·laboració de les dos productores valencianes Ilusión Media TV i Sunrise Pictures, una suma cent per cent valenciana.

També et pot interessar

stats