WhatsApp permet enviar missatges de veu que se senten una sola vegada

Els missatges de veu volàtils estaran clarament marcats amb les paraules "una vegada" i només es podran reproduir una ocasió

Imatge d'arxiu de Whatsapp
Imatge d'arxiu de Whatsapp / Efe

WhatsApp ha anunciat aquest dijous de vesprada que ha habilitat la possibilitat d'enviar un missatge de veu que desapareix una vegada s'ha sentit. Aquesta funció està pensada perquè els usuaris puguen compartir informació confidencial "amb una tranquil·litat més gran", com dades d'una targeta de crèdit, plans per a una sorpresa o altres informacions personals, segons ha informat la companyia en un comunicat.

La nova funcionalitat es posarà en marxa a tot el món en els pròxims dies i els missatges de veu volàtils estaran clarament marcats amb les paraules "una vegada" i només es podran reproduir en una ocasió. L'aplicació de missatgeria, propietat de Meta, ha aclarit que els àudios estaran protegits amb el xifratge d'extrem a extrem de manera predeterminada.

El 2021 es va implementar la visualització única de fotos i vídeos amb la finalitat d'afegir una capa addicional de privacitat als missatges dels usuaris. Segons aquesta visualització única, els arxius multimèdia i d'àudio no es guarden en les seccions o carpetes corresponents del destinatari i no es poden reexpedir.

A més, si l'usuari no obri la foto, el vídeo o el missatge de veu, en un termini de catorze dies a partir del moment en el qual li ho envien, l'arxiu desapareixerà del xat.

També et pot interessar

stats