Proximitat i servei públic en la nova temporada de la ràdio d'À Punt

La programació comença el 2 de setembre amb una aposta ferma per l'actualitat informativa de la Comunitat Valenciana

Nova temporada de la ràdio d'À Punt / À Punt NTC

La ràdio d'À Punt torna amb una nova temporada farcida de programes per a acostar tota la realitat valenciana a la societat. De bon matí, a les 7:00 hores, els oients podran despertar-se amb la veu del periodista Xavier Borràs, fins ara cap de redacció, que s'estrena com a presentador de l'informatiu de Les notícies del matí agafant el relleu d'Òscar Martínez. Pel que fa a la part del magazín del programa, la presentadora Clara Castelló continua al capdavant amb els convidats habituals, com ara el professor Vicent Baydal, que farà un passeig per la història, o la periodista Emma Tomàs, que ens acostarà els protagonistes cada dilluns.

La informació torna a les 14:00 h amb Les notícies del migdia, un programa en què Patricia Orts farà el repàs a l'actualitat amb connexions en directe per a conéixer les notícies de primera mà. I a les 20:00 hores, Alba Requejo oferirà una edició informativa més pausada i en profunditat en Les notícies de la nit. Quant al cap de setmana, Jordi Cabezas serà l'encarregat de posar-nos al corrent de les últimes novetats a casa nostra en Les notícies del cap de setmana, a les 8:00 hores del matí i a les 14:30 hores del migdia.

L'altra gran aposta de la ràdio pública són els esports, un tema que estarà cobert amb diversos programes des de diferents perspectives. Cada vesprada des de les 15:00 hores, Dani Hermosilla portarà el timó dels Esports À Punt. I a la nit, Gustavo Clemente dirigirà a les 23:00 hores una tertúlia apassionada i plural en Línia de fons. Finalment, la narració de les retransmissions esportives dels caps de setmana, tant de futbol, bàsquet i altres modalitats, seran a càrrec de Jordi Sanchis en el programa Des de la Banda.

Tampoc faltarà entreteniment i música en la graella. Territori Sonor, el programa més veterà de la ràdio d'À Punt, torna a les ones amb Isa Monzó i carregat de bona cosa de ritme. Igual que Susa Calafat i el seu equip, que continuaran amb les seccions i entrevistes habituals en Podríem fer-ho millor. Per la seua part, Pere Ferrer encara combinarà actualitat, economia, tecnologia, turisme i societat en Cadena de Valor; i també tornen El Musiquer i El Rall, el programa de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. D'altra banda, s'afegiran nous continguts a la plataforma d'À Punt Pòdcast, com l'estrena de la ficció sonora Set dies per a morir, on participen grans actors i actrius valencianes.

En definitiva, torna una graella consolidada, en clau valenciana i amb autèntics professionals de la informació que va aconseguir duplicar audiència en l'última temporada, segons xifres de l'EGM.

També et pot interessar

stats