La Guàrdia Civil alerta d'un augment de conductors que circulen en direcció contrària

Actualment, s'investiguen dos casos de delictes contra la seguretat viària a l'A-7

La Guàrdia Civil investiga dos casos contra la seguretat viària / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha observat un augment en el nombre de conductors que cometen infraccions temeràries, com entrar en una autovia per direcció contrària. De fet, la Guàrdia Civil investiga actualment dos casos de delictes contra la seguretat viària, que van tindre lloc amb 24 hores de diferència, a plena llum del dia. En tots dos casos, els conductors circulaven en sentit contrari per l'A-7, a l'altura de Xàtiva (Costera).

El primer dels casos va ocórrer el 29 d'agost, en què el conductor de 72 anys va provocar un accident amb un ferit greu i dos lleus. El cotxe va patir una col·lisió frontal al quilòmetre 397 de l'A-7, a l'altura de Llanera de Ranes.

Una patrulla de Trànsit va detectar a temps el segon i va evitar que un home de 88 anys produïra una tragèdia en accedir a l'A-7 des de la CV-58. El conductor, en lloc d'agafar l'eixida a València, va triar la del costat, en direcció contrària i sentit Albacete.

La Guàrdia Civil ha assenyalat la coincidència de l'error en els dos fets i ha assegurat que en ambdós casos els trams d'accés estan ben senyalitzats. També descarten una conducta kamikaze, encara que detecten més infraccions de conductors que accedeixen en direcció contrària.

També et pot interessar

stats