L'empresa Bonnysa en una hora cull, ratlla i envasa les tomaques

7 min.
tp

De la tomaquera a l’envàs en menys d’una hora. Eixa és una de les claus de la qualitat de Bonnysa, empresa hortofructícola pionera en produir tomaca fresca ratllada. Ho va fer possible el 2006. L’empresa, especialitzada en la gestió de plantacions de tomaques, ha explicat en el programa Cadena de Valor dedicat a la innovació i la sostenibilitat, que el seu tret distintiu és que arrepleguen la tomaca en el punt òptim de maduració “i ens assegurem que siga ratllada en un temps màxim d’una hora”, afirma José Ignacio Brotons, director comercial de Bonnysa. A més, la seua tomaca ratllada no porta additius. L'hortofructícola, nascuda l’any 56, va començar la seua activitat a les Illes Canàries i a Alacant. Tot i que els seus inicis van lligats a la plantació de tomaques, hui dia produeixen plàtan de Canàries, cogombre i carabasseta. Descobreix de quina manera tan sostenible cultiven les terres fent ús de les aigües pluvials. À Punt, amb la col·laboració de l’Ivace, posa en valor el teixit productiu valencià en Cadena de Valor.

stats