Papas Argente d'Alberic (Ribera Alta), cent anys fent creïlles fregides
L'International Taste Institute a Brussel·les va premiar el 2023 Papas Argente per la qualitat del producte. Les seues creïlles fregides arrepleguen el ben fer de Fernando Argente, qui va començar el 1924 a fregir creïlles des de sa casa a Alberic (Ribera Alta). L'evolució de l'empresa ha sigut constant. Estan presents en més de 28 països de la mà de la tercera generació. I com són les seues papes? De color daurat —per utilitzar la creïlla varietat agria—, tenen diverses textures i sabors, des de la papa tradicional artesana, "la de tota la vida", a la papa 'delicatessen'. I dins d'este grup està la d'oliva i la de gira-sol. I ara també les fan amb sabors, "sols amb ingredients naturals, cap artificial", explica Marisa Albuixech, gerent. La innovació ha permés que el seu producte siga menys oliós, com demana la clientela. Escolta també Sandra Camarero, responsable de qualitat de Papas Argente i Vicent Revert, director comercial Papas Argente. À Punt amb la col·laboració de l’Ivace posa en valor el teixit productiu valencià en Cadena de Valor 3.0.