Directes
Ara en la televisió
LA VIA VERDA

Els Premis Històries amb Davantal celebren la segona edició

1 min.
tp

El diari Las Provincias, amb la col·laboració d’À Punt, ha lliurat els premis de la segona edició d’Històries amb Davantal. Es tracta d’una important cita gastronòmica que reconeix els talents emergents de la cuina valenciana. 

El cuiner Luis Valls s'ha alçat amb el reconeixement a cuiner de l'any, mentre que Fernando Moret s'ha distingit com a sommelier de l'any. El premi productor de l'any ha sigut per a Asier Río; el millor restaurant revelació ha anat a les mans de Flama; el davantal al millor equip se l'han emportat els propietaris de La Farola, mentre que Juan Moll ha rebut el reconeixement a la millor sala.

A més, Cuchita Lluch ha rebut un premi per la seua dedicació i trajectòria. 

Programes ràdio

Més

Monogràfics

Més

Programes TV

Més

Continguts