05.03.2019 | 3a edició de la València Culinary Festival
La ciutat de València celebra la tercera edició de la València Culinary Festival, un esdeveniment lúdic i gastronòmic que té lloc des del 25 de febrer fins al 10 de març i que acull propostes gastronòmiques dels principals cuiners valencians. Parlem amb Ana Merelo, presidenta de l’Associació Valenciana Culinary Premium.
Blanca Barberà, la Masereta, se’n va al mercat d’Alfafar, un simpàtic centre que data de 1952 i que ha sabut adaptar-se als nous temps, amb parades innovadores, apetitoses i molt saludables.
Jordi Morera, el nostre cuiner de capçalera, no para. Ara està a Bulgària, des d’on volem que ens explique tot el que sap sobre els iogurts. Quina diferència hi ha entre un iogurt grec i un búlgar?
Des de la “Cuina de casa”, els convidem a dir quin és el millor esmorzar del món. La competència és molta. És vosté de brascades i xivitos, o aposta pels clàssics de tota la vida? Criden al 900 50 90 50.
La localitat d’Almoradí, al Baix Segura, serà la seu del Congrés Nacional de la Carxofa els dies 9 i 10 de març. Sabrem més detalls d’aquest esdeveniment gastronòmic de la mà de Diego Martínez, president de l’Associació de la Carxofa del Baix Segura. I, per últim, ens endinsem en la cuina japonesa, això sí, amb tocs valencians, gràcies a la proposta que defén el xef Diego Laso des del seu Momiji Atelier a la planta baixa del mercat de Colom.