15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló
Espanya és el país amb més casos d’infecció pel paràsit anisakis, que es troba en alguns peixos de la mar. En aquest programa entrevistem Julio Máñez, veterinari i inspector de seguretat alimentària de la Conselleria de Sanitat.La nostra masereta, Blanca Barberà, continua explorant els mercats municipals de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió s’ha desplaçat fins a Albal, a l’Horta.Jordi Morera, el nostre cuiner de capçalera, ens parla d’un llegum menut, però que dona molt de joc a la cuina: el pésol.En “De producte” un grup de joves alumnes de la Universitat Miguel Hernández, d’Elx han inventat una crema de cacau amb la fórmula màgica de llet, cacau, avellanes i… grills. Sí, com han sentit, insectes per a untar al pa. Ens ho conta Rubén Zambudio.Ja queden pocs dies perquè comence la Festa de la Carxofa de Benicarló. Una campanya de promoció que té com a festa gran una magnífica torrada de 2.000 quilos de carxofa.I, per acabar, què està passant amb el vi al món? L’excés de producció pot posar en perill les vendes i la rendibilitat de les exportacions de vi.