22.01.2019 | L'autèntica recepta del pastís de diputat
Els municipis del sud de les comarques de Castelló es preparen per a celebrar durant el mes de febrer i les primeries de març les tradicionals Jornades Gastronòmiques de l’Alt Palància. Una oferta en la qual participen un total de 19 restaurants que combinaran la cuina més tradicional amb una visió actual i moderna dels plats de tota la vida. Ha estat amb nosaltres David Marqués, del restaurant Gastroadictos, qui ens ha ensenyat a fer l’autèntica olla sogorbina.
Blanca Barberà, la nostra masereta rodamercats, se n’ha anat en aquesta ocasió cap a Vila-real.
Hui Jordi Morera ho té un poc més complicat. El nostre xef de capçalera, el nostre cuiner titular, ens ha de fer abellidores a la vista i el paladar les peces selectes de la triperia: passen i degusten fetge, cor, lleu, coradella i lleterola.
També obrim els telèfons a la nostra audiència. Des de la Cuina de Casa ens hem plantejat una pregunta. Quina és la millor manera de menjar taronges?
Juan Salvador Gayà, un gastrònom i aficionat a la cuina valenciana ens ha descobert l'autèntica recepta del pastís de diputat. Juan Salvador Gayà té un blog de cuina valenciana que suma vora dos milions i mig de visites i acaba d’escriure un llibre de receptes de la memòria.
La ciutat de València està acollint en els últims mesos propostes innovadores pel que fa a l’hostaleria i la restauració. Els més entesos parlen d’un renaixement culinari. Hui hem presentat la proposta al carrer de Sant Vicent del xef Ángel Carrero qui, al capdavant d’Escena, combina l’oferta d’un restaurant amb la màgia del nightclub.