30.07.2024 | El rall

107 min.
tp

A pocs dies de gaudir de les vacances, l'equip del Rall ha oferit hui, dimarts, un programa ben complet! Hem començat celebrant que el grup Jacaranda compleix 40 anys.

A continuació, hem gaudit de la 'Terra llegendària' que ens porta el company Juanfran Ferrándiz, que es prepara per a les vacances amb mites i històries a la llum de la lluna.

I com que ja sabem que a molts rallers i ralleres els encanta la lectura, en 'Escriptura als pobles' hem presentat l'obra 'Mal fario', escrita per Laia Tinaut i publicada per Munyx Editorial.

A l'estiu cal ser conscient de l'estat dels aliments que ingerim. Per esta raó, hui, en 'Econsum', Vicent Inglada i Lucía Peris ens han presentat els resultats de l'enquesta que ha fet la Unió de Persones Consumidores sobre hàbits de consum i seguretat alimentària.

I com cada dimarts hem acabat amb la meravellosa companyia de la nostra Inma Mateu! En 'El racó de la banda' hem conegut els detalls del concert Mano a Mano de Bunyol amb les seues protagonistes, les bandes ‘La Artística’ i ‘La Armónica’.

stats