Kiwis Frankenstein, ulls d’ou dur i boques amb gust de poma, ametla i crema de cacauet: un berenar diferent per a la xicalla
Entre les propostes de La cuina de Morera per a Tots Sants, a més de les llepolies saludables, tenim un pastís de xocolate terrorífic que no necessita forn
Entre les propostes de La cuina de Morera per a Tots Sants trobem el consell d’Ana per a fer llepolies divertides, perquè per Tots Sants també es berena. A més a més, descobriràs com cuinar un pastís de xocolate terrorífic que no necessita forn, però sí que requereix l'ajuda dels menuts de casa.
Aquest pastís, terrorífic per fora i suculent per dins, està fet de xocolate, formatge i galletes. Per a preparar-lo sols necessites formatge crema, sucre, nata per a muntar i xocolate i nata per a la cobertura. Per a començar, hem de mesclar les galletes, la mantega i el sucre i fer una massa. Després, algú de l’equip haurà d'estendre-la en un recipient.
Seguint les instruccions del vídeo adjunt, preparem el formatge crema que servirà de farcit per a la massa de galletes. Una vegada feta la cobertura, cal deixar el dolç dues hores a la nevera perquè repose.
Llepolies divertides
I mentre Jordi Morera avança en la preparació del pastís monstruós, la nutricionista Ana Sirvent ens ha donat consells per a cuinar llepolies divertides i saludables: kiwis Frankenstein; ulls d’ou dur; boques amb gust de poma, ametla i crema de cacauet, i aranyes amb gust de maduixa i xocolate. És una altra opció per a un berenar divertit en què el moment de la preparació és el més important perquè entreté la xicalla.