Directes
Ara en la televisió
UN BALÓ PER LA LLIBERTAT

Meloses d'espinacs, de sobrassada o de col i abadejo, així celebrem el Dia Internacional de la Croqueta

Potser hui és un bon dia per a endinsar-se en el món d’aquest oval saborós i atrevir-se a cuinar alguna de les propostes de 'La cuina de Morera'

Un plat de croquetes elaborat per l'equip de 'La cuina de Morera' / À Punt Mèdia
16 de gener 2024 - 14:34

Una porció de massa feta amb una salsa beixamel i una picada de diversos ingredients, arrebossada amb ou i pa ratllat. Així va començar la croqueta en la gastronomia francesa. Una delicadesa culinària que s’ha estés per tot el món. Solen ser salades, de forma ovalada i es mengen calentes, tot i que hi ha excepcions, com les singulars croquetes morellanes. En parlar de croquetes, de varietats en trobaràs les que vulgues i per tot arreu del món. Ací et parlem de les versions valencianes i d'altres més creatives, totes preparades a 'La cuina de Morera'. I tant ens val si són croquetes o mandonguilles.  

Croquetes meloses d'espinacs

Com a ingredients específics, necessitaràs ceba, espinacs i formatge de ricotta o brull.

Croquetes de sobrassada

Ací serà el tipus de sobrassada qui marque la diferència. I la ceba li aportarà dolçor.

Mandonguilles de col i abadejo

Una versió de les populars mandonguilles d'abadejo que arriba a 'La cuina de Morera' des del Camp de Turia.

Mandonguilles de llentilles

Una recepta vegana que agradarà a qualsevol amant de les llentilles. I com a ingredients completaries de les llentilles, necessitaras carlotes, pimentó verd, ceba tendra i coriandre fresc.

També et pot interessar