Meloses d'espinacs, de sobrassada o de col i abadejo, així celebrem el Dia Internacional de la Croqueta
Potser hui és un bon dia per a endinsar-se en el món d’aquest oval saborós i atrevir-se a cuinar alguna de les propostes de 'La cuina de Morera'
Una porció de massa feta amb una salsa beixamel i una picada de diversos ingredients, arrebossada amb ou i pa ratllat. Així va començar la croqueta en la gastronomia francesa. Una delicadesa culinària que s’ha estés per tot el món. Solen ser salades, de forma ovalada i es mengen calentes, tot i que hi ha excepcions, com les singulars croquetes morellanes. En parlar de croquetes, de varietats en trobaràs les que vulgues i per tot arreu del món. Ací et parlem de les versions valencianes i d'altres més creatives, totes preparades a 'La cuina de Morera'. I tant ens val si són croquetes o mandonguilles.
Croquetes meloses d'espinacs
Com a ingredients específics, necessitaràs ceba, espinacs i formatge de ricotta o brull.
Croquetes de sobrassada
Ací serà el tipus de sobrassada qui marque la diferència. I la ceba li aportarà dolçor.
Mandonguilles de col i abadejo
Una versió de les populars mandonguilles d'abadejo que arriba a 'La cuina de Morera' des del Camp de Turia.
Mandonguilles de llentilles
Una recepta vegana que agradarà a qualsevol amant de les llentilles. I com a ingredients completaries de les llentilles, necessitaras carlotes, pimentó verd, ceba tendra i coriandre fresc.