Quatre tipus d’hamburgueses saludables que probablement mai no has tastat
La cuina de Morera et proposa obrir la ment amb aquestes creativitats culinàries fetes amb fesols rojos, peix, gambots i zebra
L’hamburguesa no té per què ser sinònim de menjar porqueria. Si escollim productes de qualitat i els tractem amb respecte, podem obtindre plats de primera categoria.
Hamburguesa de fesols rojos
Et suggerim, per a començar, fer una hamburguesa de fesols rojos, una recepta saludable, vegetariana i deliciosa. T’ensenyem a preparar-la en La cuina de Morera.
Hamburguesa de peix amb calamars de ceba
Encara que no estem molt acostumats a menjar peix en aquest format culinari, l'hamburguesa de peix resulta una proposta gastronòmica molt interessant per al paladar. T'atreveixes a cuinar una hamburguesa de peix amb calamars de ceba? A continuació, et deixem totes les indicacions en el vídeo.
Hamburguesa de zebra
Nutricionalment, les carns exòtiques destaquen per ser, la majoria, molt magres, baixes en greixos i amb una elevada càrrega proteica. La carn de zebra té molt poques calories i és molt rica en ferro. Et recomanem fer una hamburguesa de zebra, un ingredient exòtic que ací ens sembla estrany menjar, però que a l'Àfrica és una de les carns més valorades.
Hamburguesa de gambots frescos
I finalment, obrim de nou la ment i elaborem una hamburguesa amb una proteïna diferent de la tradicional carn: gambots frescos. T’animes a preparar-la?