Com regenerar els alvocats massa madurs i evitar que acaben al fem

En La cuina de Morera t’expliquen com procedir per a preservar-los la qualitat i poder-los menjar quan es desitge 

Preparació d'un alvocat
Preparació d'un alvocat / Victor Guerrero Diez / Shutterstock

Fa uns dies vas comprar un basquet d’alvocats, encara en queden dos o tres unitats, i observes que estan posant-se molt madurs. Penses en les receptes que has planificat per als pròxims dies i t'adones que no trobes el moment per a preparar-los. Este pràctic consell de La cuina de Morera t’estalviarà que, sense tu voler, els alvocats madurs acabe al fem.

Si segueixes estos quatre passos, per contra, podràs menjar-los quan tu vulgues i en bones condicions. Este consell t'ensenya com regenerar l’alvocat i tornar-lo a un punt de maduració perfecte per a preparar receptes amb esta fruita, a la qual donem un ús més de verdura.

Passos que cal seguir per a preservar les peces madures:

  1. Congelar immediatament les peces massa madures.
  2. Quan vulguem menjar-nos-els, el primer que cal fer és submergir la peça o peces en un bol d’aigua calenta uns 2-3 minuts.
  3. Després de traure’ls, cal deixar-los reposar deu minuts damunt d’un drap de cuina sec.
  4. Quan passen els deu minuts, ja es pot retirar la pell fàcilment i preparar qualsevol recepta.

També et pot interessar

stats