Directes
Ara en la televisió
VALENCIANS AL MÓN

Albergina amb formatge i mel de cacauets

Fàcil
40 minuts
2 persones

Per a xuplar-se els dits!

Albergina amb formatge i mel de cacauets
30 de novembre 2023 - 20:10
  • 2 albergines (ratllades o blanques)
  • 50 g de formatge de cabra 
  • 50 ml de mel
  • 50 g de granet de cacauet 
  • Pebre roig fumat 
  • Cebollí fresc 
  • Oli OVE

Per al cruixent: 

  • 100 g de clara d’ou
  • 100 g de mantega
  • 100 g de farina 
  • 50 g de cacauets
  • Sal en escates
  1. Rostim les albergines, les pelem i les reservem.
  2. Mesclem el granet de cacauet amb la mel.
  3. Per als cruixents, mesclem la clara d’ou amb la farina.
  4. Hi afegim la mantega i ho mesclem bé.
  5. Ho estirem sobre un tapet de silicona.
  6. Ho empolvorem amb cacau picat i sal en escates.
  7. Ho enfornem a 180 °C durant uns 10 minuts.
  8. Servim l’albergina amb la salsa.
  9. Ho acabem amb el formatge, els cruixents, el pebre roig i cebollí.

Nutrició: albergina

L'albergina té molta fibra i poc greix. Està recomanada per a diabètics tipus 2 o gent amb problemes de sobrepés. En la pell tenen un antioxidant molt potent que es diu nasunina i que protegeix la membrana de les neurones. Sempre que la recepta ho permeta, seria recomanable consumir-ne la pell.

Receptes fàcils Receptes vegetarianes

També et pot interessar