Directes
Ara en la televisió
MÚSICA DE BANDA

Albergines amb anous i carabassa

Fàcil
2 hores
4 persones

Vegetarianament

Albergines amb anous i carabassa
15 de maig 2023 - 19:59
  • 2 albergínies
  • 200 g de carabassa
  • 100 g de formatge ratllat
  • 50 g d'anous 
  • 1 ceba tendra
  • 1 porro
  • 3 alls
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Enfornem a 180 ºC les albergines tallades per la mitat amb una mica d’oli i sal.
  2. En una paella, sofregim el porro, la ceba i els alls picats, amb sal i pebre.
  3. Hi incorporem la carabassa tallada a daus i ho deixem coure.
  4. Buidem la polpa de les albergines, l’afegim al sofregit, junt amb les anous picades, i ho deixem coure.
  5. Farcim les albergines amb el sofregit.
  6. Ho empolvorem amb formatge ratllat i ho gratinem al forn.

Nutrició: anous

L'anou potser és la fruita seca més saludable gràcies a l'equilibrada composició dels seus greixos. Es tracta d'una de les fruites seques amb més greix, però amb unes proporcions d'àcids grassos que les fan molt saludables. Amb només 6 anous podem satisfer les necessitats diàries d'àcids grassos omega-3. Són antiinflamatòries i antioxidants, i unes aliades de luxe per a la protecció del cor i el sistema circulatori, així com per al sistema nerviós i la prevenció de malalties neurodegeneratives.

Receptes vegetarianes Receptes saludables

També et pot interessar