Albergines fregides en ensalada
Fàcil i ràpid
Prepararem unes albergines fregides en ensalada. L'albergina és un dels productes més populars de la cuina italiana, i allí la preparen de totes les maneres possibles.
Anotem!
Ingredients
- 3 albergines
- 3 pimentons entreverats
- 1 ceba
- 1 carlota
- 1 all
- Farina
- Julivert fresc
- Pebre blanc en gra
- Vinagre de vi blanc
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Tallem les albergines, les salem i les reservem.
- Fregim per separat els pimentons, la ceba i la carlota.
- Passem les albergines per farina i les fregim.
- Piquem l’all, el pebre blanc i el julivert.
- Hi afegim vinagre, oli d’oliva i sal.
- Servim les albergines amb la resta de verdures.
- Ho adobem amb la vinagreta d’all.
Nutrició: albergina
Té molta fibra i poc greix. Està recomanada per a diabètics tipus 2 o per a gent amb problemes de sobrepés. En la pell tenen un antioxidant molt potent que es diu nasunina i que protegeix la membrana de les neurones. Sempre que la recepta ho permeta, seria recomanable consumir-ne la pell.