Directes
Ara en la televisió
EN DIRECTE
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR

Arepes de 4 formatges, salmó i iogurt grec

Fàcil
35 minuts
4 persones

Cuina fusió

Arepes de 4 formatges, salmó i iogurt grec
19 de desembre 2022 - 19:59
  • 250 g de farina de dacsa blanca 
  • 250 g d'aigua
  • 1 paquet de 4 formatges 
  • 1 llanda de pimentons del piquillo 
  • 1 iogurt grec  
  • 1 paquet de salmó fumat 
  • Cogombrets en vinagre 
  • Tomaques “cherry” 
  • Canonges 
  • Oli OVE
  • Sucre
  • Sal 
  1. En una paella, sofregim els pimentons amb una mica de sal i sucre.
  2. Els triturem amb el iogurt i en reservem la salsa.
  3. En un casset, calfem l’aigua amb una mica de sal.
  4. La retirem del foc, l’afegim a la farina i ho pastem bé.
  5. Hi incorporem els formatges i ho barregem tot.
  6. Formem les arepes i les fregim en una paella.
  7. Obrim les arepes i les farcim amb els cogombrets trossejats, el salmó i la salsa de pimentons.
  8. Ho completem amb la tomaca i els canonges.

Salmó fresc i salmó fumat

El salmó fumat conté les mateixes propietats que el salmó fresc, només que el fumat té un major contingut en sal, per la qual cosa les persones amb hipertensió hauran de menjar-ne amb moderació.

A més, hem de procurar consumir el salmó fumat com més fresc millor (sense deixar-lo molt temps en la nevera), perquè va acumulant substàncies nitrogenades que poden provocar símptomes al·lèrgics. Com a consell general, convé tindre mesura en el consum de fumats, salats i adobats.

Receptes fàcils Receptes del món Receptes amb peix Receptes de Nadal

També et pot interessar