Arròs amb berberetxos, llima dolça i anet

Fàcil
40 minuts
4 persones

Recepta de xef

Arròs amb berberetxos, llima dolça i anet
Arròs amb berberetxos, llima dolça i anet
16 de desembre 2022 - 19:59

Sempre és bon moment per a fer un arrosset i si és un amb berberetxos, llima dolça i anet, encara millor. La recepta de hui ve de la mà de Bernd Knöller, un chef alemany molt valencià.

Fem una ullada als ingrdients!

  • 400 g d’arròs 
  • 200 g de berberetxos
  • 1,2 l de caldo de pollastre ecològic
  • 1-2 escalunyes
  • 1 llima dolça
  • Ous de truita
  • Anet fresc
  • Sal marina sense refinar
  • Oli d'anet
  • Oli d’oliva 0,4
  • Oli OVE 
  1. Saltem l’escalunya, hi aboquem el caldo i que alce el bull.
  2. Hi incorporem l’arròs i ho deixem coure durant 14 minuts, aprox.
  3. Cada 5 minuts, li afegim un rall d’oli i ho removem.
  4. Al final, li agreguem oli d’anet i ho barregem tot.
  5. Per altra part, coem els berberetxos amb oli i en reservem el suc.
  6. Emulsionem eixe suc amb una miqueta d’oli.
  7. Fregim els gallons de llima dolça i els reservem.
  8. Servim l’arròs amb els berberetxos, l’emulsió, la llima dolça i uns ous de truita.
  9. Ho completem amb anet fresc i ratlladura de llima dolça.

Nutrició: els berberetxos

Els berberetxos són una gran font de ferro i es recomanen per a combatre l'anèmia. A més, ajuden a reforçar el sistema immunitari i a augmentar les defenses. També són positius per a evitar la retenció de líquids i mantenir els ossos i els músculs sans.

També et pot interessar

stats