Arròs llarg amb coco, llagostins i vegetals
Amb un poc de fruita
Com combinaran el coco i l'arròs? Hui ho descobirm amb aquest plat d'arròs llarg amb coco, llagostins i vegetals. Molt senzillet i molt bo. Té bona pinta, veritat?
Doncs anota els ingredients!
Ingredients
- 300 g d’arròs llarg
- 600 ml d’aigua
- 12 llagostins crus
- 1 alvocat
- 1 encisamet
- 1 carlota
- 1 ceba
- 1 llima
- Raves
- Cebollí
- Coco ratllat
- Curri en pols
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Sofregim una miqueta l’arròs.
- Hi aboquem l’aigua i coco ratllat, i ho deixem coure durant 18 minuts, aprox.
- Apaguem el foc i ho deixem reposar.
- Pelem els llagostins i els saltem lleugerament.
- Hi afegim curri en pols i cebollí picat.
- Servim l’arròs amb els llagostins i la resta de vegetals nets i tallats.
- Hi afegim oli, sal i ho arruixem amb suc de llima.
Nutrició: coco
El coco és un aliment calòric, amb 342 kcal per 100 g que procedeixen dels seus greixos saturats. És pobre en hidrats de carboni i en proteïnes, encara que notable en fibra. Estos tres paràmetres ES DOBLEN pràcticament si consumim coco ratllat (la deshidratació fa que es concentre tot en menys pes). La seua aigua és una beguda isotònica excel·lent i el seu oli resulta antiviral, antimicrobià i antimicòtic.