Arròs amb conill i caragols

Intermedi
45 minuts
4 persones

Amb David Navarro

Arròs amb conill i caragols
Arròs amb conill i caragols
15 de desembre 2023 - 20:05

Ens visita el xef David Navarro, del restaurant Ginebre de Petrer i porta la recepta del plat estrela de la seua cuina i la seua comarca: arròs amb conill i caragols.

Necessitem:

  • 500 g d’arròs
  • 2 l d’aigua
  • 2 l de caldo de carn
  • 12 caragols cuits
  • ½ conill
  • 200 g de tomaca ratllada
  • Pebre roig
  • Safrà
  • Pebre negre
  • Anou moscada
  • Clau
  • Sal
  1. Sofregim bé el conill trossejat.
  2. Hi afegim una mica de pebre roig i la tomaca ratllada.
  3. Hi aboquem l’aigua i ho deixem coure durant 40 minuts.
  4. Hi incorporem el conill, el caldo i les espècies.
  5. Hi afegim els caragols, l’arròs i el safrà.
  6. Ho deixem coure durant 16 minuts.

Nutrició: caragols de terra

Es consideren mol·luscos i per a consumir-los cal porgar-los mitjançant dejuni perquè no amarguen, ja que conserven restes de fluids i d'aliments que cal depurar o eliminar. Tenen molt poques calories, molta aigua i en destaca el contingut de magnesi, ferro, i vitamina B3 o niacina. Per si algú té curiositat, la criança o cultiu en granja de caragols terrestres comestibles es diu helicicultura.

També et pot interessar

stats