Arròs amb espinacs, fesols i abadejo
Ben meloset
Fem arròs amb espinacs, fesols i abadejo, un peix que tot i que no existeix al mar Mediterrani, l’hem adoptat com un més de casa. Serà perquè és perfecte per als arrossos?
Preparem els ingredients:
Ingredients
- 400 g d'arròs redó
- 400 g d'espinacs congelats
- 400 g de fesols cuits
- 200 g d’abadejo en mitja sal
- 2 l de fumet de peix
- 200 g de tomaca fregida estil casolà
- 4 alls
- Cúrcuma
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Fregim els alls i hi incorporem la tomaca.
- Hi aboquem caldo i els espinacs i ho deixem coure uns minuts.
- Hi incorporem els fesols, l’arròs i la resta del caldo i ho deixem coure.
- Al cap de 10 minuts, hi agreguem l’abadejo i cúrcuma.
- Ho deixem coure 5 minuts més i ho servim.
L'abadejo en mitja sal
L'abadejo en mitja sal s'ha salat durant un període de temps no tan llarg com l'abadejo salat, ni amb la mateixa concentració. En este procés, el peix perd aigua i agafa un sabor més intens. L'abadejo en mitja sal s'assembla a l'abadejo fresc en el sentit que els dos són peix blanc i tenen un gust delicat. Tanmateix, l'abadejo en mitja sal té un gust més intens que l'abadejo fresc. L'abadejo en mitja sal també té una textura més ferma que l'abadejo fresc.