Directes
Ara en la televisió
MÚSICA DE BANDA

Arròs al forn amb faves i carxofes

Fàcil
45 minuts
4 persones

Amb Àfrica Llopis

Arròs al forn amb faves i carxofes
09 de febrer 2024 - 20:05
  • 400 g d’arròs bomba
  • 700 ml de caldo de pollastre
  • 400 g de faves tendres pelades
  • 800 g de carxofes
  • 4 bracets d’ànec confitat
  • 2 botifarres de ceba
  • Un manoll d’alls tendres
  • Oli OVE
  • Safrà
  • Pebre roig
  • Sal
  1. Pelem, trossegem i rentem les verdures.
  2. Sofregim les verdures, tapades i a foc suau.
  3. En una cassola, barregem l’arròs amb oli, pebre roig i safrà.
  4. Incorporem les verdures i ho mesclem tot bé.
  5. Hi afegim el caldo i hi repartim l’ànec i les botifarres.
  6. Ho enfornem a 200 °C durant uns 40 minuts.

Una cuina de territori

La cuina d’Àfrica és un homenatge al territori, sense concessions al mestissatge, desenvolupant la gastronomia de la comarca de la Costera i fent bandera de productes com l’all tendre de Xàtiva, el formatge blanquet de la Llosa de Ranes, la mel del Genovés, els embotits i formatges de la comarca i, naturalment, l’arròs al forn de la Costera.

Receptes d'arrossos Receptes valencianes

També et pot interessar